Ganduri de inceput

17:57 AtelierMarbelle 1 Comments

O comanda este un lucru extraordinar pentru noi, evident. Aceasta ne spune ca va plac produsele noastre, ca am reusit sa venim in intampinarea  nevoilor voastre. Care este dezavantajul ei? O comanda este un lucru rece si impersonal – o suma de produse, coduri, cifre si date simple care nu lasa loc la prea multe interpretari.

Prin urmare, ne-am gandit sa facem mai mult decat sa procesam niste date. Dorim sa va cunoastem cu adevarat, sa stim care sunt pasiunile voastre, care este stilul ce va reprezinta, care sunt povestile din spatele bijuteriilor create, ce va doriti cu adevarat. Pe de alta parte, suntem convinsi ca si voi sunteti nerabdatori sa descoperiti noi surse de inspiratie, sa cunoasteti alti creatori pasionati ca si voi sau sa aflati ce cauta iubitorii de handmade. Comunicarea ne poate transforma intr-o adevarata comunitate, a creatorilor si admiratorilor de produse handmade si ne aduce avantajul de a ne dezvolta impreuna.

Vrem sa promovam artistii talentati, sa-i punem in contact cu confratii si admiratorii lor. De multe ori cuvintele sunt cele care fac ca o mica opera de arta sa fie mai bine inteleasa, pusa in valoare si apreciata.

Dorim asadar, dragii nostrii, sa vorbim despre handmade, despre inspiratie, trenduri, dar mai ales dorim sa vorbim despre noi si despre voi, despre cum putem sa ne facem viata mai colorata. Suntem convinsi ca punand la un loc ideile putem sa facem mai  cunoscuta si apreciata aceasta minunata lume a bijuteriilor unicat.

Haideti sa ne cunoastem mai bine!

1 comentarii: